Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Nový Batman fasuje seriálový spin-off


ikona
Spooner
batmandcgothamhbohbo maxmatt reevesrobert pattinson
HBO Max rozšiřuje netopýří universum s Robertem Pattinsonem o nečekaného bratříčka!  

Na DC si zase jednou sakra věří! Do premiéry nového Batmana s tváří Roberta Pattinsona nás čeká ještě hodně dlouhá doba (ostatně kvůli koronaviru nebylo ještě ani dotočeno). U Warnerů jsou ale s prací a vizí režiséra Matta Reevesa evidentně spokojeni natolik, že jeho netopýřímu světu hodlají nadělit bratříčka, a to v podobě seriálu! 

Na HBO Max chystají zatím nepojmenovaný projekt, jenž bude vyprávět o gothamské policii a více se zaměří na korupcí prolezlé orgány i slavné comicsové město. Ano, zní to tak trochu jako nedávný Gotham od stanice FOX, jen bez originu slavných záporáků. Tentokrát bychom se ovšem měli dočkat podstatně lépe napsané kriminální podívané. Scénář si totiž bere na starost oceňovaný Terence Winter, scenárista Vlka z Wall Street, ale také seriálových pecek jako Rodina Sopránů, Impérium – Mafie v Atlantic City či neprávem zapadlého Vinylu. Pokud scenáristickou a žánrovou kvalitu nezajistí on, tak už nikdo. Seriál pak vzniká pod záštitou Matta Reevese a už nyní se začíná spekulovat, zda se díky zasazení do světa nového filmového Batmana dočkáme i některých hereckých hvězd. Zejména v případě Jeffreyho Wrighta v roli komisaře Gordona se aspoň vedlejší role vyloženě nabízí. Tak uvidíme, jak toto rozšíření filmového světa nakonec dopadne. I když to vypadá velice lákavě, seriálová DC produkce nás už mnohokrát naučila, že musíme být v jejich případě hodně opatrní.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace