Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Star Wars dostanou další animovaný seriál


ikona
Sam.Vimes
clone warsdave filonidisneyhvězdné válkystar warsstar wars bad batch
Hvězdné války se vrátí s animákem, který volně naváže na Clone Wars. 

Disney chystá další animovaný seriál ze světa Hvězdných válek. Star Wars: The Bad Batch se bude točit okolo titulní jednotky klonových vojáků, která se již objevila v Clone Wars. Jde o experimentální elitní klony, jejichž genetický kód se liší od běžných stormtrooperů a každému z nich dává jednu výjimečnou dovednost. Příběh se bude odehrávat bezprostředně po konci Klonových válek, kdy se Bad Batch snaží najít své místo v novém světě a přijímá nebezpečné žoldácké mise.


Na Star Wars: The Bad Batch pracuje Dave Filoni z Clone Wars a další tvůrci animovaných Hvězdných válek. Disney+ plánuje The Bad Batch vysílat někdy během příštího roku. Star Wars už mají za sebou ukončené animované seriály Clone Wars (7 řad), Rebels (4 řady) a Resistance (2 řady). Hraný Mandalorian odvysílal první řadu a doprovodný dokument Disney Gallery: Star Wars, koncem roku by mělo dojít na druhou řadu. Dále se připravuje seriál o Cassianu Andorovi z filmu Rogue One, o Obi-Wanovi a ještě jeden projekt, o němž zatím nevíme o moc víc, než že bude mít ženskou hlavní postavu.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace