Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Druhé Jeho temné esence


ikona
Spooner
bbchbohis dark materialsjames mcavoyjedinečný nůžjeho temné esencezlatý kompas
Další řada podle slavné fantasy trilogie se blíží a připomíná se atmosférickým teaserem!  

Letošní Comic-Con se kvůli koronaviru samozřejmě neuskutečnil, a tak se jednotlivá studia a stanice rozhodla naservírovat nám část informací a trailerů svých očekávaných titulů aspoň online. Hlavy z HBO a BBC proto vytasily první ukázku z druhé řady celkem úspěšné fantasy Jeho temné esence. Minulá řada slavila u diváků slušný úspěch a čtenářům populární trilogie Philipa Pullmana konečně dopravila hodně důstojnou adaptaci s tou správnou knižní atmosférou. Druhá série se naštěstí téměř celá stačila dotočit před zastavením všech produkcí (jen epizoda věnovaná lordu Asrielovi v podání Jamese McAvoye to nestihla a byla ze série vyškrtnuta), a tak se jí dočkáme ještě letos. 

Nová série pak bude samozřejmě adaptací druhé knížky, Jedinečného nože, a Lyra s Willem se v něm setkají v jiném světě. A musí zastavit hrozivé nebezpečí. První ukázka toho vlastně příliš neukazuje a oproti první sérii působí malinko chudě. To je ovšem zřejmě vina stále probíhající post-produkce a faktu, že tvůrci si toho samozřejmě ještě hodně schovávají. I přesto to ovšem vypadá vizuálně stále skvěle a materiál musí i po stránce atmosféry potěšit každého fandu knížek. Těším se moc.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace