Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kevin Smith oživí Green Horneta


ikona
Sam.Vimes
green hornetkevin smith
Superhrdinské duo se po filmu se Sethem Rogenem dočká další adaptace.  

Režisér a scenárista Kevin Smith byl vždycky obrovský geek a teď dostane jednu ze svých oblíbených značek reálně na hraní. Pracuje totiž na novém animovaném seriálu Green Hornet. Původní Green Hornet byl Britt Reid, bohatý vydavytel novin The Daily Sentinel. Ve dne dohlížel na reportáže o zločinu a nespravedlnostech, v noci se zločinem sám bojoval, s čímž mu pomáhal věrný parťák Kato a hi-tech automobil Black Beauty. Připravovaný seriál bude zasazenýn di současnosti a bude vyprávět o druhé generaci hrdinů - kostýmy tady oblékne Reidův dospělý syn a Katova dcera. Vypadá to ale, že alespoň na nějakém prostoru uvidíme i původní dvojici, Kevin Smith totiž zmiňuje: "Budeme vyprávět příběh dvou Hornetů - minulého a budoucího."  Animovaná novinka má být určena pro celou rodinu, Smithovy typické sprosté dialogy tedy rozhodně nečekejte.

Green Hornet začal v třicátých letech jako rozhlasová hra. V roce 1966 dostal Hornet hraný seriál, kde se v roli Kata západním divákům poprvé představil Bruce Lee. Pro Kevina Smithe není chystaný animák první greenhornetovský projekt, v roce 2004 si u něj totiž studio Miramax objednalo scénář filmu. Ten se nakonec nerealizoval, ale Smith později svůj původní scénář přepracoval do komiksové podoby. Hraný film natočil až Michel Gondry v roce 2011 podle scénáře Setha Rogena a Evana Goldberga, s Rogenem v hlavní roli.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace