Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Srpen 2020


ikona
krauset
lovecraft countryluciferPREMIERYstar trekuprchlik
Na jaké novinky se můžeme těšit v srpnu? 
V srpnu se žádná velká seriálová sklizeň nejspíš konat nebude. 3. srpna se objeví thriller The Fugitive (Uprchlík) s Kieferem Sutherlandem a o tři dny později animovaný Star Trek: Lower Decks. Ted Lasso na Apple+ (startuje 14. srpna) je příběhem amerického vysokoškolského kouče, který získá místo trenéra profesionálního fotbalového klubu v Anglii. V hlavní roli této komedie se představí Jason Sudeikis. 

Ústředním srpnovým lákadlem bude dozajista seriál Lovecraft Country. První epizoda si na HBO odbude premiéru 16. srpna. Seriál adaptující román Matta Ruffa je pod dohledem výkonných producentů Jordana Peela (Uteč) a J. J. Abramse (Star Trek). Zasazen do Ameriky padesátých let, mladý veterán Atticus Freeman cestuje po americkém jihu v doprovodu přítelkyně a strýce, zatímco hledá svého zmizelého otce. Dá se očekávat kombinace odkazů na dílo klasika hororového žánru H. P. Lovecrafta a sociálního hororu s rasovým přesahem.
 
 

Hoops (21. srpna) je nová animovaná komedie Netflixu o středoškolském basketbalovém trenérovi. V hlavní roli Jake Johnson (geniální Nick Miller z New Girl), jako producenti Phil Lord a Chris Miller, dvojice stojící za Jump Street a Spider-Man: Paralelní světy. Taktéž jedenadvacátého bude mít na Netflixu premiéru 5. řada Lucifera

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace