Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

The Crown našlo nového prince Philipa a Dianu


ikona
Spooner
crownElizabeth Debickijonathan prycekorunanetflix
Královská pecka od Netflixu ulovila dvě zatraceně lákavá jména!  

Sice to chvíli vypadalo, že nás oceňovaný seriál The Crown aka Koruna opustí již po své páté řadě, tvůrce Peter Morgan a Netflix se ovšem kvůli příběhu a pořádnému rozepsání některých událostí rozhodli, že královskou rodinu nakonec uvidíme naposledy až o sérii později. A jelikož čtvrtá sezóna je dotočena a dočkáme se jí ještě letos, jsou přípravy na poslední dvě štace v plném proudu a opět v nich dojde už tradičně na nové obsazení. Královnu Alžbětu II. si tak po Claire Foy a Olivii Colman zahraje britská veteránka Imelda Staunton alias Dolores Umbridge z Harryho Pottera a její sestru, princeznu Margaret, pak ztvární méně známá Lesley Manville z Nitě z přízraků. V posledních dnech se pak casting rozšířil o další dvě zatraceně důležitá jména, po nichž očekávání z posledních sérií možná ještě o trochu stoupají.

První dobrou zprávou je obsazení prince Philipa, jehož si nově zahraje dnes už velký filmový matador Jonathan Pryce, jenž v posledních letech po Hře o trůny, Taboo a oceňovaných Dvou papežích rozhodně ví, jak se silně zapsat do diváckého povědomí. A už teď je jasné, že i zde od něj můžeme očekávat velkou školu herectví a je v podstatě sázkou na jistotu. Ještě větší radost mi však udělalo obsazení princezny Diany. Tu si totiž po takřka neznámé Emmě Corrin střihne sympatická, a naštěstí i čím dál obsazovanější, Elizabeth Debicki z Velkého Gatsbyho, Noční recepčního, Krycího jména U.N.C.L.E. a samozřejmě z konečně se blížícího Tenetu. A jelikož patří tato herečka v posledních letech mezi mé favoritky, považuji (samozřejmě nejen z tohoto důvodu) její obsazení za hodně solidní trefu, v níž může pořádně ukázat své herecké kvality. Poslední sezóny Koruny se nám tedy zaplňují hodně slibnými jmény a jsem docela zvědavý, jestli nás tvůrci překvapí i představitelem prince Charlese.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace