Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnold míří do seriálu!


ikona
Spooner
Arnold Schwarzenegger
Akční legenda se dočká první hlavní seriálové role! V čem ho uvidíme? 

Arnold Schwarzenegger má za sebou sice kariéru, kterou mu může závidět nejeden Rakušan a díky peckám z osmdesátek a devadesátek ho budeme žrát asi furt, jeho filmový návrat po konci v politice se mu ovšem úplně nevydařil. Velký hit, a vlastně i opravdu kvalitní film, by bývalý guvernér Kalifornie potřeboval jako sůl. V posledních letech zkrátka baví zejména na sociálních sítích. Arnie se však nevzdává a hodlá zdolat další metu, poprvé si zahraje hlavní roli v seriálu!

Doposud nepojmenovaná novinka by měla být špionážním dramatem, které bude vyprávět o eskapádách otce s dcerou. Nic víc se o projektu prozatím neví. Arnold bude seriál samozřejmě i produkovat a coby showrunner ho má na starosti Nick Santora, jenž má za sebou např. Prison Break. Novinka nyní hledá svůj seriálový domov, vzhledem k velkému jménu na palubě by však mohla být o tento titul docela rvačka. Doufejme tedy, že se aspoň v seriálu Arniemu poštěstí a bude mít po delší době čuch nejen na hit, ale hlavně zábavnou podívanou.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace