Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo natočí She-Hulk?


ikona
Spooner
falcon a winter soldierdisneydisney+hulkmarvelshe-hulk
Očekávaný seriál o zelené hrdince se hýbe kupředu. 

I u Marvelu proběhla kvůli pandemii několikaměsíční pauza v produkci, už se zde však zase vesele natáčí a připravuje. Kamery Falcona a Winter Soldiera už několik týdnů jedou naplno a maká se i na dalších vysoce očekávaných seriálových marvelovkách, jež vznikají pod taktovkou Kevina Feigeho a Disney+. Jednou z hrdinek, jež v následujících letech vyfasuje svůj vlastní seriál, je i známá She-Hulk, sestřenka Bruce Bannera, která po vážném zranění dostane transfúzi jeho krve a začne se malinko víc vztekat a zelenat. Už nějakou dobu se pak ví, že scénář sepíše Jessica Gao, jež má na kontě několik epizod Ricka a Mortyho, a spekuluje se samozřejmě také o účasti Marka Ruffala . Jenže zatímco do potvrzení hereckého castingu je zřejmě ještě daleko, za kamerou už se to začíná hezky plnit.

She-Hulk totiž získala hlavní režisérku, kterou bude nepříliš známá Kat Coiro, jež má za sebou zejména seriálové štace u hitů jako Brooklyn Nine-Nine, It’s Always Sunny In Philadelphia nebo u Takové moderní rodinky. Příští rok ale dorazí do kin její romantická komedie Marry Me s Jennifer Lopez a Owenem Wilsonem, jež nám o jejích schopnostech napoví víc. Coiro by se měla chopit režie pilotu a dalších několika epizod a ujme se také produkce. Zatím není jisté, kdy se vůbec začne natáčet, teď bude mít ovšem největší starosti s nalezením té správně představitelky právničky Jennifer Walters aka She-Hulk. Bude to Alison Brie, o níž internet před pár měsíci nadšeně spekuloval, nebo někdo jiný? Necháme se překvapit.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace