Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sebevražedný oddíl dostane seriálový spin-off


ikona
Spooner
batmanhbohbo maxjames gunnjohn cenasebevražedný oddílsuicide squad
Jaká postava ze Suicide Squad dostane svou sólovku? 

U Warnerů a DC se toho fakt nebojí. První Suicide Squad byl sice komerčním hitem, divácké ohlasy ale byly přinejmenším rozpačité a James Gunn bude mít se svým pokračováním, nebo možná spíš polo rebootem, co napravovat. První záběry z natáčení ale vypadaly skvěle, známý režisér vsadil na komediálnější a snad i brutálnější notu a celkově jsou tu hezké naděje, že by to tentokrát mohlo vyjít. A studio Gunnovy vizi věří. A důvěřují mu natolik, že film získává už rok před premiérou svůj seriálový spin-off na streamovací službě HBO Max.

Svého vlastního seriálu se dočká nová postava Peacemaker z nadcházejícího The Suicide Squad. Toho ve filmu, a samozřejmě tedy i v seriálu, ztvární bývalý wrestler John Cena a jedná se o tak trochu magora, jenž chce nastolit mír a pořádek za každou cenu. A je mu jedno, kolik u toho bude muset pozabíjet lidí. Osmidílná série by pak měla být jeho originem, i když o samotné zápletce se samozřejmě ještě neví vůbec nic. Pokud si ale říkáte, že se tady bude jen zbytečně (a předčasně) ždímat dílko slavného režiséra, můžete být v klidu. Sám Gunn se totiž bude na seriálu velmi aktivně podílet. Napíše kompletní scénář a natočí několik epizod. První klapka by pak měla padnout na začátku roku 2021, tedy ještě před tím, než se Gunn vrátí k Marvelu a třetím Strážcům galaxie. A není tedy vyloučeno, že se spin-offu Peacemakera dočkáme už někdy po srpnové premiéře Sebevražedného oddílu. Po novém Batmanovi, jenž dostane prequel o gothamské policii, se pak bude jednat o druhý DC seriál vycházející z filmového universa, který se na HBO Max objeví.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace