Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Green Lantern se dočká seriálu


ikona
Spooner
arrowdcgreen lanternhbo max
Slavný komiksový superhrdina dostane další šanci na streamu. 

Filmový Green Lantern patří mezi ty komiksovky, na který by fanoušci, diváci i Ryan Reynolds rádi zapomněli. Byl to prostě propadák, jak po komerční, tak kvalitativní stránce a hvězdě Deadpoola svého času málem zabil kariéru. O filmovém reparátu v podobě Green Lantern Corps se u DC a Warnerů mluví už pěknou řádku let, projekt je ovšem v podstatě u ledu a vůbec se nehýbe kupředu. Což znamená, že to ikonický superhrdina zkusí prozatím jinde. Zelenáč s kouzelným prstenem se dočká vlastního seriálu na HBO Max, jemuž dala streamovací služba po roce plánování konečně... ehm, zelenou.

Tentokrát bychom se ovšem neměli dočkat příběhu jednoho Lanterna, ale rovnou několik. Děj se totiž bude odehrávat v několika časových rovinách, v nichž budeme sledovat příběhy Guye Gardnera, Jessicy Cruz, Simona Baze a prvního Green Lanterna vůbec, Alana Scotta. Dojde pak samozřejmě i na Green Lantern Corps či postavy Sinestra a Kilowoga. Seriál si bere na starost jeden z tvůrců Arrow a Legends of Tomorrow Marc Guggenheim a Seth Grahame-Smith, jenž má na kontě Lego Batmana. Pod svou produkční záštitu si pak projekt bere Greg Berlanti, jenž má na starosti celý Arrowverse s Flashem, Supergirl a spol. Očekávejme tedy proto spíše seriál z podobného ranku, než velký ambiciózní kousek jako v případě spin-offů Batmana a Suicide Squad.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace