Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Režisér Avengers opouští svůj nový seriál


ikona
Sam.Vimes
doug petriehbojane espensonjoss whedonlaura donnellythe nevers
Joss Whedon, tvůrce Buffy a Firefly, pokračuje ve svém smolném období. 

Joss Whedon odchází od seriálu The Nevers, který už přes dva roky připravoval pro HBO. Jako důvod uvádí, že se cítí naprosto vyčerpaný a na komplikovanou produkci velkého seriálu během pandemie už prostě nemá sílu. Naopak chce více času věnovat osobnímu životu, kde ho čekají „vzrušující změny“. Což by mohlo znamenat stejně tak očekávání potomka jako také krytí faktu, že byl od projektu odejit. V létě si na něj stěžoval Ray Fisher (Cyborg z Justice League) a Comic-Con následně zrušil panel věnovaný Whedonovi.


Seriál The Nevers vypráví o skupině žen se zvláštními schopnostmi za viktoriánských časů. Po Whedonově odchodu u projektu zůstávají Jane Espenson a Doug Petrie, jeho spolupracovníci už z dřívějších seriálů (zejména Buffy). K potvrzenému hereckému obsazení patří Laura Donnelly, Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Pip Torrens, Nick Frost, Eleanor Tomlinson a další. HBO objednalo celou první řadu seriálu již v létě 2018, premiéra se plánuje na léto 2021.

Joss Whedon má na kontě kultovní seriály jako Buffy a Firefly a natočil i první a druhé Avengers. Od té doby se mu ale příliš nedařilo. Dostal nevděčnou práci dokončit po Zacku Snyderovi Justice League, slibované pokračování Dr. Horribla se nikam nepohnulo, nevyšel mu projekt s Batgirl a teď ani The Nevers.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace