Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Prosinec 2020


ikona
krauset
pennyworthPREMIERY
Na co se můžeme těšit poslední měsíc v roce? 
Koho v dětství MacGyver neinspiroval k tomu, aby se pokusil sestrojit letadlo z klacíku, ten nezažil 90. léta. Pátá řada mladého MacGyvera (4. prosince, CBS) se objeví stejný den jako pěvecké drama Selena (4. prosince, Netflix) o zesnulé „Královně Tejano hudby“. 11. řada Shameless (6. prosince, Showtime) se bude muset opět obejít bez hlavní hvězdy Emmy Rossum. Nestydatost. 
 
 

Batmanovský spin-off Pennyworth (13. prosince, Epix) o mládí Bruceova komorníka Alfreda se vrátí s druhou sérií. V polovině měsíce se o pátou a zároveň předposlední řadu rozšíří sci-fi The Expanse (16. prosince, Amazon), které internetový gigant převzal od Syfy. Kdo má slabost pro ztepilé blonďáky, měl by si pustit minisérii The Stand čili Svědectví (17. prosince, CBS) s Amber Heard a Alexanderem Skarsgårdem. Jedná se o adaptaci postapokalyptického sci-fi románu Stephena Kinga. 
 
 
 
Komu se stýská po britském kostýmním dramatu, pro toho tu je Bridgerton (25. prosince, Netflix), odehrávající se v Londýně doby regentství. Vikingové (30. prosince, Amazon) podniknou na konci prosince už svou sedmou invazi na obrazovky. Dánský nadpřirozený thriller Rovnodennost, v originále Equinox, (30. prosince, Netflix), bude vyprávět o traumatu způsobeném nevysvětlitelným zmizením hrdinčiny sestry. Čtvrtou a poslední řadou dočarují Chilling Adventures of Sabrina (31. prosince, Netflix).
 
A kterého seriálu budete svědkem vy? 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace