Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Disney oznamuje nálož Star Wars seriálů!


ikona
Sam.Vimes
a droid storyahsokaahsoka tanoandorclone warsdarth vaderdave filonidiego lunadisneyhayden christensenhvězdné válkylandolando calrissianmandalorianobi-wan kenobirangers of the new republicstar warsstar wars: bad batchstar wars: visionsthe acolytethe mandalorian
Ahsoka Tano dostane vlastní seriál, vrátí se Vader a mnoho dalšího! 

Studio Disney mělo v noci velkou prezentaci a dočkali jsme se jak oficiálního potvrzení mnohých novinek, o nichž se již šeptalo delší dobu, tak i zbrusu nových informací. U Star Wars padl výrok, že bychom během příštích let měli dostat okolo deseti (!) hraných a animovaných seriálů z předaleké galaxie. Již dříve oznámený animovaný seriál The Bad Batch o speciální jednotce klonových vojáků představil trailer:

Ahsoka Tano se divákům nejdříve představila v kreslené podobě v Klonových válkách, v posledních týdnech jsme ji pak mohli poprvé vidět s tváří Rosario Dawson v Mandalorianovi. A teď má oficiálně potvrzený vlastní hraný seriál, který se dokonce již nějakou dobu připravuje. V podobné fázi je i další projekt, The Rangers of the New Republic odehrávající se ve stejné době jako Mandalorian. Podle Kathleen Kennedy bychom jeden z těchto dvou seriálů měli dostat už příští Vánoce. Tedy přibližně ve stejnou dobu jako právě třetí řadu Mandaloriana, na níž se již také pilně pracuje.

Obi-Wan Kenobi s Ewanem McGregorem v hlavní roli se bude odehrávat deset let po událostech Epizody III a vrátí se Hayden Christensen jako Darth Vader. Fanoušky oblíbený McGregor neskrýval své nadšení. 

Vlastní minisérii (dá-li se tak usuzovat z označení event series) dostane Lando Calrissian. Připravuje ji Justin Simien, tvůrce seriálu Dear White People. O hereckém obsazení zatím nepadla žádná zmínka, o účasti Donalda Glovera nebo Billy Dee Williamse tak můžeme jen spekulovat. Williams si Landa zahrál ve starých i nových Star Wars, Glover zase v prequelovém Solovi. Taky ale může Lando dostat úplně novou tvář.

Před pár týdny se v Londýně začal natáčet Andor, prequel Rogue One, kde si roli Cassiana Andora zopakuje Diego Luna. Premiéry jeho dvanácti epizod bychom se měli dočkat v roce 2022. Leslye Headland (Russian Doll) natočí další Star Wars spin-off, The Acolyte. Má jít o mysteriózní thriller z období tzv. High Republic (200 let před Skywalkery a zároveň 800 let po pádu Staré republiky).

Na poli animovaných seriálů diváky čekají již výše zmínění klonoví vojáci v The Bad Batch. Dále vlastní seriál nazvaný A Droid Story dostane i ikonická dvojice R2-D2 a C-3PO. Budou zde doprovázet nového hrdinu na jeho misi. A nakonec projekt Star Wars: Visions bude představovat antologii krátkých anime filmů od japonských tvůrců. Je toho zkrátka hodně. V diskuzi dejte vědět, na co se těšíte a co od všech těch nových příběhů z předaleké galaxie očekáváte.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace