Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Seriálový Equalizer


ikona
Spooner
cbsequalizerqueen latifahtrailer
Queen Latifah si hraje na drsnou náhradnici Denzela Washingtona v seriálové verzi známého akčňáku.  

Je to pár týdnů, co všechny filmové fanoušky brutálně překvapil trailer na snímek Nobody s na první pohled neškodným a obyčejným Bobem Odenkirkem, který nám ukázal, že akčního hrdinu už dnes lze udělat snad opravdu z kohokoliv. No, a nyní přichází seriál Equalizer… aby nás zase vrátil hezky na zem. V televizní verzi úspěšných akčňáků s Denzelem Washingtonem (a původního seriálu z 80. let) totiž charismatického herce vystřídá v hlavní roli Queen Latifah. A bohužel to v prvním traileru vypadá přesně tak směšně, jak to zní. 

Nejen, že novinka z dílny rutinní stanice CBS vypadá, jako by celá vznikla už před 10 lety a nyní ji jen někdo vyndal ze šuplíku, ale zejména se ukazuje, že Queen Latifah je opravdu jeden velký castingový fail. Akce vypadá zatím neskutečně směšně a herečka se ve svém drsném výrazu tváří jako domovnice, které někdo ukradl letáky ze schránky. A ještě u toho stačí dost nemotorně běhat a mířit s bouchačkou. Ne, tohle televizní akční pecka rozhodně nebude. Ale jestli bude podobně nechtěně vtipný alespoň celý pilot, možná nás nakonec čeká aspoň parodie roku.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace