Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Seriálová Clarice


ikona
Spooner
cbsclaricehannibalmlčení jehňátektrailer
Spin-off Mlčení jehňátek se slavnou vyšetřovatelkou fasuje první upoutávku.  

Mlčení jehňátek a temné knížky Thomase Harrise budou už hollywoodské producenty lákat asi napořád. A tentokrát nevím, jestli z toho budou mít fanoušci radost, nebo spíš krutý bolehlav. Nový seriál Clarice se totiž bude zabývat osudem a případy titulní zvláštní agentky, jež se vrací rok po událostech z Mlčení jehňátek zpátky do akce. Jen už si známou postavu tentokrát logicky nezahraje Jodie Foster či Julianne Moore, ale seriálová hvězdička Rebecca Breeds. A trailer se celkem hezky snaží napěchovat spin-off Mlčení jehňátek patřičně temnou atmosférou a po řemeslné stránce je ukázka vlastně celkem fajn. 

Jenže nesmíme zapomenout na fakt, že novinku má pod křídly stanice CBS, domov rutinních kriminálek. Hrozba, že se tento materiál změní v neobjevnou procedurální detektivku, v níž se bude každý týden hledat nový psychopat, je tak docela velká. A ve srovnání se seriálovým Hannibalem zde materiál zatím taky dosti pokulhává. Mimochodem, legendární sériový vrah nesmí být v seriálu kvůli problémům s právy v podstatě ani jmenován. Snaha v upoutávce se tedy cení, obezřetnost však bude v tomto případě asi na místě.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace