Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Komiksový Moon Knight získal záporáka


ikona
Spooner
disneyethan hawkemarvelmoon knightoscar isaac
Kdo půjde po krku temnému hrdinovi od Marvelu? 

Právě včera odstartovala na Disney+ WandaVision a s ní v podstatě i nová éra MCU. A tím nemyslím 4. fázi, ale velké ambiciózní seriály, jež budou propojeny s filmy. A Marvel s Disneym v tomto směru po retro výletu Scarlet Witch s Visionem nehodlají polevit. Hned poté nás totiž čeká Falcon s Winterem Soldierem, následován Lokim, později Hawkeyem a dojde také na několik nových hrdinů v čele s She-Hulk. Dorazí také na u nás méně známý superhrdina Moon Knight, bývalý žoldák, jemuž dá egyptský bůh Khonshu nadlidské schopnosti, a on je začne používat k vykonávání dobra. A začne k tomu využívat i několik identit, od miliardáře po taxikáře. Už pár týdnů víme, že si titulního hrdinu, který bývá malinko přirovnáván k Batmanovi, zahraje Oscar Issac z nových Star Wars či blížící se Duny. Což je parádní volba a už to by stačilo ke castingové spokojenosti. Jenže po obsazení hlavního záporáka zvědavost ještě více stoupá.

Do obsazení totiž nově přibyl také herecký veterán Ethan Hawke, jenž bude Knightovým úhlavním nepřítelem. Hvězda Training Day či „Before“ trilogie se nedávno objevila v minisérii The Good Lord Bird a vypadá to, že se jí na seriálovém rybníčku zalíbilo. Koho přesně si Hawke v seriálu zahraje, zatím není jasné. Spekuluje se však o postavě jménem Bushman, bývalém zaměstnavateli hlavního hrdiny a jeho největší komiksové nemesis. Ať už to dopadne jakkoliv, Hawke je rozhodně velmi sympatickou posilou a bude nejspíš Isaacovi důstojným protihráčem. Ještě se pak sluší doplnit, že režie seriálu se ujme režijní duo Justin Benson a Aaron Moorhead, stojící za malými atmosférickými kousky Donekonečna či nedávným Synchronic. A vzhledem k tomu, že Moon Knight má být temnou seriálovou marvelovkou, zní pro tento projekt jako ideální volba. Ostatně stejně jako Hawke.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace