Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Zahraje si v Sandmanovi hvězda Hry o trůny?


ikona
Sam.Vimes
gwendolin christieneil gaimannetflixsandman
Tajnůstkářská adaptace Gaimanova kultovního komiksu údajně nabírá zajímavou posilu. 

Sandman, temný fantasy komiks od Neila Gaimana, patří k těm dílům, o jejichž adaptaci se mnozí pokoušeli již dlouhé roky, ale žádný z projektů to k realizaci nedotáhl. Tedy až do teď a do aktuální seriálové adaptace od Netflixu, s Gaimanovou účastí. Nebývale tajnůstkářský projekt se natáčí již od poloviny loňského října, oficiálně ovšem zatím není oznámený ani jeden člen hereckého obsazení. Neoficiálně (ale velmi pravděpodobně) si titulní roli Sandmana zahraje britský herec Tom Sturridge. A k němu nyní přibylo druhé jméno – Gwendolin Christie.


Anglická herečka je známá především jako paní Brienne ze Hry o trůny a kapitánka Phasma z nových Hvězdných válek. I její účast je pouze velice pravděpodobná, avšak nikoliv oficiálně potvrzená. Její roli už můžeme jen hádat, prý však dosud nebyly obsazeny role Sandmanových sourozenců Smrti a Touhy, takže se spekuluje o nich. První možnost považuji za nepravděpodobnou. Druhou možnost na první pohled taky, na druhý pohled… by to vlastně šlo. Doporučuji nevidět Gwendolin Christie jen jako ušpiněnou a v plátové zbroji zakutou Brienne, ale podívat se i na nějaké fotky z červených koberců. Na každý pád by se ale Netflix už pomalu mohl pochlubit oficiálním soupisem obsazení a pár promo fotkami.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace