Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Prequel Zaklínače obsadil hlavní roli


ikona
Spooner
blood originnetflixthe witcherzaklínač
Jak to všechno začalo? 

Seriálový Zaklínač se stal na Netflixu nepřekvapivě velkým hitem, který zároveň dokázal uspokojit jak většinu čtenářů knižních předloh, tak méně políbené diváky. A streamovací gigant proto hodlá fantasy značku dojit, jak to jen jde. Kromě očekávané druhé řady se tedy dočkáme i animovaného filmu The Witcher: Nightmare Of The Wolf o Geraltově mentorovi Vesemirovi a zejména také hrané minisérie The Witcher: Blood Origin. Šestidílný projekt nás zavede do světa elfů 1200 let před událostmi ze známého příběhu. Novinka bude pojednávat o stvoření prvních zaklínačů a o událostech vedoucích k tzv. konjukci sfér, kdy se protnuly do té doby oddělené světy elfů, lidí a příšer. Zkrátka půjde o další ambiciózní povídanou, která pořádně rozšíří Sapkowského svět. A na Netflixu se tato novinka zřejmě pomalu ale jistě blíží do produkce.

Prequel Zaklínače už totiž obsadil hlavní roli. Ústřední hrdinkou se tedy stává Jodie Turner-Smith, kterou můžete znát z malého dramatu Queen & Slim či seriálů Poslední loď a True Blood: Pravá krev. Tedy rozhodně žádná v hvězda, ale v indie kouscích už o svém hereckém talentu dává docela vědět. V Blood Origin si zahraje elfku Éile, elitní bojovnici s božským hlasem, která odejde z klanu a vzdá se tak pozice ochránkyně královny, aby se mohla věnovat své milované hudbě. Jenže jisté události ji donutí opět vzít do ruky svůj meč a vydat se na cestu pomsty. Ne, o žádnou velkou hvězdu na úrovni Cavilla se opravdu nejedná a je otázkou, zda se nějaké známé tváře přeci jen dočkáme. Své diváky má však tato minisérie nejspíš jisté tak jako tak.


Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace