Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Dočkáme se seriálů ze světa Harryho Pottera?


ikona
Spooner
harry potterhbo maxj k rowlingkouzelnický světwizarding world
Zpátky do Bradavic? 

Vlastně je to zpráva, která by neměla být zase tak velkým překvapením. Filmové dobrodružství Harryho Pottera už sice před několika lety skončilo, na kouzelnický svět z pera J. K. Rowling ovšem diváci samozřejmě stále slyší a jsou zvědavý na každý další projekt, jenž se z této frančízy vytvoří. Fantastická zvířata či chystaná hra jsou toho jasným důkazem. Potter tak zůstává stále jednou z největších značek, kterou Warneři disponují. A podle všeho se ji budou v probíhajících streamovacích válkách snažit pořádně využít.

Podle spekulací a interních zdrojů se totiž na HBO Max začíná mluvit o případném potterovském seriálu. Projekt zatím údajně nemá producenty ani scenáristu a dosud ani není jasné, z jaké doby, či o jaké postavě by potenciální novinka pojednávala. Warneři a HBO Max už navíc stihli přijít s prohlášení, že na žádném seriálu ze světa Harryho Pottera se aktuálně nepracuje. Spekulace se tak mohou proto zdát jako jedním velkým drbem. Jenže to stále nevylučuje fakt, že může být projekt opravdu v rané fázi a studio tak pouze klame tělem. Kouzelnický seriál by navíc dával dokonalý smysl. V době, kdy konkurenční Disney+ ždíme Marvel, Star Wars i pixarovky, potřebuje HBO Max opravdu velkou seriálovou značku, na níž utáhnou diváky. A pár chystaných seriálů od DC to asi úplně nezachrání. Harry Potter se proto zdá být jedním z mála řešení a i přes aktuální popírání studia je nejspíš jen otázkou času, než na nějaký seriál z kouzelnického světa dojde. A něco mi říká, že ani J. K. Rowling, která si své knižní dílo stále pečlivě střeží, nebude za určitých podmínek a balík peněz proti.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace