Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Starz chystá seriál o Kateřině Medicejské


ikona
krauset
katerina medicejskamedicispanish princessstarzwhite princess
Kdo pracuje na nově ohlášeném seriálu? 
Starz začal pracovat na seriálu o francouzské královně Kateřině Medicejské s názvem The Serpent Queen. Kateřina se provdala za krále Jindřicha II. a byla matkou tří francouzských králů a francouzské královny. Sama vládla jako regentka po smrti manžela v letech 1547 až 1559. Kateřina byla pravděpodobnou iniciátorkou Bartolomějské noci, při níž došlo k zavraždění mnoha hugenotů, francouzských protestantů. Scenáristou a výkonným producentem seriálu je Justin Haythe, který napsal Nouzový východ s Leonardem DiCapriem a Kate Winslet. Vícero epizod včetně pilotu natočí Stacie Passon, která režírovala epizody BillionsAmerických bohů a Dickinson

 
Scénář je založen na knize Leonie Friedy Catherine de Medici: Renaissance Queen of France a měl by obsahovat 8 epizod. Starz má za sebou již několik seriálů o panovnicích a princeznách, například Bílou královnu, Bílou princeznu a Španělskou princeznu s Charlotte Hope ze Hry o trůny. Také produkuje Cizinku. Plánuje i další série o významných panovnicích historie, momentálně chystá seriál o Eleanoře Akvitánské, kterou má sepsat Susie Conklin, scenáristka Discovery of Witches. 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace