Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Únor 2021


ikona
krauset
clariceequalizerhackoits a sinPREMIERYsnoopysuperman loiswalking dead
Na jaké seriály se můžeme těšit v únoru?  
V pátek měla na Netflixu premiéru druhá řada španělského seriálu o drogovém podsvětí Háčko (5. února, Netflix). Vzhledem k psímu počasí byste možná chtěli naladit animák se slavným psem Snoopym, The Snoopy Show (5. února, Apple TV+). Akční film s Denzelem Washingtonem Equalizer měl v kinech celkem úspěch, zde na něj navazuje seriál se ženskou hrdinkou – The Equalizer (7. února, CBS). The Black Lightning (8. února, CW), seriál o afroamerickém řediteli školy a zároveň superhrdinovi, se představí čtvrtou sérií. Jeden spin-off Mlčení jehňátek už se seriálu dočkal, byl to geniální Hannibal. Nyní se zaměříme na agentku Clarice Starling, kterou ve filmech ztvárnila Jodie Foster, respektive Julianne Moore, a to v seriálu Clarice (11. února, CBS)
 
 
 
Na Valentýna se vrací miláček cen Emmy John Olvier se svou show Last Week Tonight (14. února, HBO). Minisérie It’s a Sin (18. února, HBO) pojednává o trojici mužů v Londýně 80. let během počínající epidemi AIDS. Tell Me Your Secrets (19. února, Amazon Prime Video) vypadá jako pokus Amazonu o vlastní Sedmilhářky. Novou verzi Supermana představí Superman & Lois (23. února, The CW). A na konci února startuje 6 bonusových epizod k desáté řadě The Walking Dead(28. února, AMC). 
 
A na kterém seriálu si pochutnáte tento měsíc vy? 
 
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace