Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Chiwetel Ejiofor převezme roli po Davidu Bowiem


ikona
Sam.Vimes
alex kurtzmandavid bowiechiwetel ejioforjenny lumetman who fell to earthmuž který spadl na zemi
Hvězda 12 let v řetězech si zahraje muže, který spadl na Zemi. 

Chiwetel Ejiofor si zahraje hlavní roli v připravovaném seriálu Man Who Fell To Earth (Muž, který spadl na Zemi). Jde o novou adaptaci románu od Waltera Tevise z šedesátých let. Kniha se už jednoho zfilmování dočkala, a to v roce 1976 s Nicolasem Roegem na režijní stoličce a Davidem Bowiem v hlavní roli. Pro Bowieho to byla první filmová role.Muž, který spadl na Zemi vypráví o humanoidním mimozemšťanovi, který hledá vodu pro svou vyschlou planetu.


Novou verzi píší a produkují Alex Kurtzman (Star Trek, Sleepy Hollow) a Jenny Lumet (Star Trek: Discovery a Picard). Seriál se objeví na Paramount+, nové streamovací platformě stanice CBS. Chiwetel Ejiofor dostal oscarovou nominaci za film 12 let v řetězech, dále se objevil třeba v Doctoru Strangeovi nebo Lásce nebeské a před dvěma lety napsal a zrežíroval film Chlapec, který spoutal vítr. V Muži, který spadl na Zemi bude každopádně mít těžký úkol vyrovnat se ikonické rockové hvězdě, jíž role bytostí z jiného světa dokonale sedly na tělo.

---

Vytáhni v hospodě: Bowie připravoval pro Muže, který spadl na Zemi soundtrack, byl však odmítnut. Mnoho motivů z něj hudebník později použil pro svou desku Low (1977).

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace