Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové The Last of Us našlo obsazení


ikona
Spooner
elliehbojoellast of usmandalorianpedro pascal
Ostře sledovaný casting známé videoherní dvojice už je na světě! Kdo si zahraje Joela a Ellie.  

A všemožné fanouškovské vlhké sny a spekulace jsou konečně u konce. Už od chvíle, kdy HBO ohlásilo práce na seriálu podle herního fenoménu The Last of Us, na němž pracuje tvůrce brilantního Černobylu Craig Mazin, fanouškovské brebentění o dokonalém obsazení ústřední dvojice, drsňáka Joela a malé Ellie, nebralo konce. Většina fanoušků snila o takových jménech jako Nikolaj Coster-Waldau ze Hry o trůny či Kaitlyn Dever z minisérie Neuvěřitelná. Což se hezky poslouchá, ale dalo se čekat, že realita bude malinko jiná. Ale řekl bych, že ani oficiální volba není úplně marná.

Vlka samotáře Joela, který v postapokalyptickém světě plném zombíku vede do bezpečí malou Ellie, si totiž zahraje Pedro Pascal, jenž jde momentálně z role do role a jen na přelomu loňského roku jsme ho mohli vidět v Mandalorianovi, druhé Wonder Woman a dětském pekle Můžeme být hrdinové. A i když si o kvalitách některých těchto kousků můžeme myslet cokoliv, úspěšné tituly si vybírat umí a roli charismatického drsňáka by měl zvládnout bez problémů. Jeho mladou parťačkou se pak stává vycházející hvězdička Bella Ramsey, kterou si můžete pamatovat z již zmiňované Hry o trůny coby Lyannu Mormont a objevila se také v druhé řadě Jeho temných esencí. Také ona už tedy prokázala, že hrát umí a tato role by jí mohla docela sednout. I když se tedy může zdát tato castingová volba velmi překvapivá, rozhodně to mohlo dopadnout mnohem hůře. A já pořád doufám, že nám HBO a Naughty Dog konečně naservírují pořádně hutnou videoherní adaptaci.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace