Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mandalorian přišel o známou tvář


ikona
Spooner
disney+gina caranomandalorianstar wars
Kdo už se do předaleké galaxie nepodívá? 

Na první pohled se zdá, že Disney zažívá se svým seriálovým Star Wars univerzem idylku. Mandalorian je stále megahitem, jehož skalní fandové jsou po druhé řadě ještě nadšenější, a studio chystá nespočet spin-offů a dalších seriálů z ikonického světa. Jenže v posledních dnech musí Lucasfilm řešit i nějaké ty zákulisní problémy. Obsazení Pedra Pascala do videoherního The Last of Us od HBO jim asi neudělalo úplně radost. Vzhledem k tomu, že má jeho postava stejně většinu času nosí helmu, je to ale asi příliš trápit nemusí. Člověk, s kým jim naopak došla trpělivost, je ale herečka Gina Carano.

Lucasfilm totiž vydal oficiální prohlášení, že drsňačku a bývalou zápasnici MMA už nejen v Mandalorianovi, ale rovnou v celém světě Star Wars neuvidíme. Důvodem je její kontroverzní chování na sociálních sítích, kde světu „dělá radost“ svými výroky. Už před několika měsíci na sebe poutala pozornost konspiračními teoriemi o prezidentských volbách, popíráním pandemie koronaviru či nějakým tím urážlivým příspěvkem. Trpělivost ale Disneymu s Lucasfilmem došla až s jejím posledním statusem, v němž přirovnala současnou situaci v USA k nacistickému Německu a víceméně přirovnala demokraty k náckům a republikány k Židům. A to už byla pro studio, jež mohlo herečku kvůli podobným přešlapům napomenout už dříve, poslední kapkou. Její postava Cary Dune se přitom těšila slušné oblibě a spekulovalo se o tom, že by se mohla objevit ve spin-offu The Rangers of the New Republic. Jenže tyto plány jsou nyní minulostí a představitelka akčních rolí to v SW definitivně balí. Bude vám chybět?

Komentáře
VŠECHNY KOMENTÁŘE (7)
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace