Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Mr. & Mrs. Smith se vrátí


ikona
Spooner
amazondonald glovermr. a mrs. smithPhoebe Waller-Bridge
Slavná manželská dvojka se dočká nové verze a dosti překvapivého obsazení.  

Mr. & Mrs. Smith je nejen filmem, který stvořil pro bulvár a vlastně celý svět Brangelinu, ale navíc se jedná i po letech o svižnou akční jednohubku s výtečnou chemii hlavní dvojice (ještě, aby ne) a Dougem Limanem za kamerou znovu potvrzujícím, že na první ligu rozhodně má. Příběh rozhádaného manželského páru, v němž jsou oba nájemnými zabijáky pracující pro konkurenční agentury a začnou si kvůli tomu jít po krku, pak slavil v kinech solidní úspěch a dlouho se mluvilo o sequelu. K tomu však nikdy nedošlo, televizní reboot svého času nepřešel přes fázi pilotu a zdálo se, že tato látka zůstane ještě dlouho u ledu. Jenže Hollywood, konkrétně tedy seriáloví producenti, to přeci jen s vražedným párem znovu zkusí. 

Manželé Smithovi se tedy dočkají seriálového rebootu na internetové Amazonu, a dokonce už vyfasovali novou hereckou dvojici. A nutno říct, že hodně překvapivou. V nové verzi si totiž zahrají Donald Glover z oceňované Atlanty, bláznivého sitcomu Community či Hana Sola a Phoebe Waller-Bridge z oceňované pecky Fleabag. Což nejsou tváře, jež byste si hned dokázali představit v akčnějších úlohách. Na druhou stranu si vzhledem k obsazení myslím, že se zde tvůrci možná vydají i trochu jinou a komediálnější cestou. Oba pak budou pracovat také na scénáři, který vytvoří společně s tvůrkyní zmiňované Atlanty, Francescou Sloane. Nic moc dalšího se zatím o projektu, jehož se dočkáme už příští rok, neví. S touto nečekanou dvojicí by ale mohl seriál nejen přilákat slušnou pozornost, ale hlavně stát za to.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace