Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Constantine se dočká rebootu od J. J. Abramse


ikona
Spooner
constantinehbo maxj.j.abramsmatt ryan
Slavná komiksová postava to zkusí znovu. 

John Constantine je oblíbenou komiksovou postavou, která se už takřka před 16 lety dočkala parádního celovečerního zpracování s cool Keanu Reevesem. I když si snímek získal velkou fanouškovskou základnu, dvojky jsme se nikdy nedočkali, a i přes řadu spekulací asi ani nikdy nedočkáme. Popularitu fanoušků si pak získal také jeho televizní nástupce Matt Ryan, jehož seriál byl sice po nemastné první řadě zrušen, postava ovšem přežívá dál díky účinkování v šílené komiksovce Legends of Tomorrow. Jenže Warneři mají s hláškujícím lovcem démonů nové plány.

Už před nějakým časem dostal Johna Constaninea a ostatní postavy Justice League Dark na starost J. J. Abrams se svou společností Bad Robot, jež se tak má postarat o filmy i seriály těchto postav. A právě britský hláškař a milovník cigaret je první na řadě a dočká se seriálového rebootu na HBO Max. S Mattem Ryanem se tentokrát nepočítá a pojede se hezky nanovo, kdy bychom měli slavný charakter sledovat jako mladého Londýňana. Scénář si pak bere na starost vycházející autor Guy Bolton. Víc se o projektu zatím neví, stejně jako o nové tváři oblíbeného vymítače. Už teď je však jasné, že nahradit Reevese (a pro někoho možná i Ryana) bude ve fanouškovských očích velmi obtížné.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace