Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Ray Donovan se dočká filmu


ikona
Spooner
Liev Schreiberray donovanshowtime
Drsňák Lieva Schreibera se přeci jen vrátí. 

Tak se fanoušci přeci jen dočkají happy endu. Je to přesně rok, co kabelovka Showtime k překvapení tvůrců i věrných diváků zrušila po sedmi řadách skvělého Raye Donovana. Seriálový drsňák s tváří Lieva Schreibera, který vyřeší klientovi každý problém, sice nikdy nebyl úplným megahitem, dokázal si ovšem vytvořit hodně věrnou základnu fanoušků a ratingová čísla nebyla ani po letech rozhodně zoufalá. Navíc se ale jednalo o jeden ze seriálů, který si i po mnoha letech dokázal udržet své nadstandardní kvality a podle některých příznivců tvůrci dokonce ještě přitvrzovali. Jenže ani to kravaťáky od Showtime nedokázalo ukecat a seriál zrušili. Fanoušci na internetu i kvůli závěrečnému cliffhangeru a neuzavřeným linkám ovšem volali po pokračování a návrat jim sliboval i samotný Schreiber. A ten evidentně své sliby plní.

Ray Donovan se tedy dočká závěrečného filmu, v němž budou uzavřeny všechny linky a problémová Donovanovic rodinka nám dá definitivní sbohem. Před kameru se pak nevrátí pouze Schreiber, jenž bude pracovat také na scénáři, ale dorazí samozřejmě i jeho povedený seriálový tatík Jon Voight nebo Kerris Dorsey coby dcera Bridget. A zřejmě dojde i na ostatní staré známé. Film pak zrežíruje showrunner seriálu David Hollander. Děj bude samozřejmě navazovat na události sedmé série, po nichž se bude hlavní hrdina snažit najít svého otce Mickeyho. Natáčet se začne ještě letos a premiéry bychom se tak teoreticky dočkat už příští rok. Snad se tady budou opravdu zase jednou plnit fanouškovská přání a diváci dostanou vymodlené důstojné zakončení.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace