Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Komiksový M.O.D.O.K.


ikona
Spooner
hulumarvelmodoktrailer
Ikonický záporák od Marvelu se dočká velmi šíleného animáku. 

M.O.D.O.K. je jedním ze slavných záporáků marveláckého univerza. Jenže místo toho, abychom se ho dočkali v pořádně děsivé podobě v hraném světě MCU, kde by Avengers a spol. pořádně zatopil, zkusí to tato postava v komediálním animovaném seriálu. Ano, slyšíte správně. Nepřehlédnutelný protivník komiksových hrdinů se dočká dospěláckého animáku, v němž se bude muset nejet smířit faktem, že mu záporácké snahy vůbec nevychází, ale navíc je bude muset vybalancovat se svým rodinným životem. A první ukázka působí opravdu bizarně a po pravdě nevím, co si o tomto projektu myslet. 

Na jednu stranu se mi líbí styl humoru i animace připomínající kultovní Robot Chicken a párkrát jsem se zasmál. Úplně si však nejsem jistý, zda si tvůrci pro své ulítlé fórky vybrali ten správný materiál a nebude se ve výsledku jednat o zbytečnost a podivný krok vedle jako případě nedávného Star Trek: Lower Decks. A vzhledem k tomu, že projekt původně vznikal pod Marvel Television (bývalou marveláckou pobočku, pod níž spadal i Daredevil, Punisher a spol.), hrozí zde samozřejmě i riziko velmi brzkého zrušení po první řadě. Na druhou stranu, šílených osobitých animáků není nikdy dost, a kdyby tahle hodně nejistá sázka přeci jen klapla, rozhodně se zlobit nebudeme.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace