Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Březen 2021


ikona
krauset
disneyfalcongenerationhboirregularsmarvelnetflixPREMIERYwinter soldier
Na jaké seriály se můžeme těšit v březnu?  
Komiksový Flash (3. března, CW) přiběhne se 7. sérií. Pacific Rim (4. března, Netflix) je animák inspirovaný sci-fi filmem Guillerma del Tora. Na úspěch francouzského lupičského seriálu Lupin se pokusí navázat Dealer (10. března, Netflix), který bude ve velkém používat found footage. The One (12. března, Netflix) bude zkoumat život v době, kdy vám technologie dokáže najít pravou lásku a spřízněnou duši. A ne, nejmenuje se Tinder. Stejný den bude mít premiéru i nové teenagerovské dramedy Generation (12. března, HBO).
 
 

Mayans M.C. (16. března, FX) přijedou ve třetí sérii motorkářského thrilleru. Sky Rojo (19. Netflix) je nový španělský seriál od tvůrců Papírového domu o třech ženách na výpravě za záchranou svého pasáka. Třetí série animovaného sci-fi Final Space (20. března, TBS) bude mít premiéru stejný den jako nová marvelovka. Bezesporu nejočekávanější březnovou premiérou je The Falcon and the Winter Soldier (20. března, Disney+), nový seriál Marvelu odehrávající se po událostech Endgame a párující Sama a Buckyho ve snaze nahradit Captaina Americu. Vrátí se i jeden z nejlepších marvelovských záporáků, sokovijský plukovník Zemo. 
 
 
 
Nová řada antologie Genius (22, března, National Geographic) se tentokrát zaměří na Arethu Franklin, přezdívanou Queen of Soul. Dota: Dragon's Blood (25. března, Netflix) je nové fantasy anime. O den později si odbyde premiéru další animák, tentokrát superhrdinský Invincible (26. března, Amazon Prime). Uvidíme druhou sérii animáku Solar Opposites (26. března, Hulu) od tvůrců Ricka a Mortyho. Neodbytná matka se rozhodne zorganizovat hokejový tým pro děti, které zrovna nezapadají mezi klasické sportovce, v seriálu The Mighty Ducks: Game Changers (26. března, Disney+). Vrátí se i starý trenér Gordon Bombay z původních devadesátkových filmů The Mighty Ducks (Šampióni). V seriálu Irregulars (26. března, Netflix) se doktor Watson ukáže jako mistr outsourcingu viktoriánského Londýna, protože spolu s Sherlockem Holmesem přenechává řešení nadpřirozených případů nové skupince pouličních outsiderů.
 
A na který seriál se jako sokolí zrak zaměříte vy?  

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace