Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Skandál po anglicku dostane druhou řadu


ikona
krauset
claire foyhugh grantpaul bettanyskandal po anglickuvery english scandal
Který britský skandál se bude propírat tentokrát?  

Neoficiálním pokračováním velmi dobrého Skandálu po anglicku (A Very English Scandal) je sice rozhovor Meghan Markle s Oprah, ale nyní se dozvídáme, že se chystá i pokračování oficiální. První série vyprávěla o skandálu politika Jeremy Thorpea (Hugh Grant), kterého dovedla snaha ututlat vztahy s muži až k pokusu o vraždu a stála ho kariéru. Benu Whishawovi dokonce role Normana Scotta vynesla BAFTA, Emmy a Zlatý glóbus.

 

Druhá série nazvaná A Very British Scandal se bude věnovat sexuálnímu skandálu tentokrát z roku 1963, v němž figurovala vévodkyně Margaret Campbell. Její manžel se totiž během rozvodu zmocnil fotek, na nichž vévodkyně provozovala sex s jiným mužem. Po jejich zveřejnění se Mragaret dostalo přezdívky “The Dirty Duchess.” Manžele ztvární Claire Foy (The Crown) a Paul Bettany (WandaVision). Třídílná série produkovaná BBC a Amazonem chce ukázat svět britské misogynie po válce, pokrytecké vnímání afér žen jako skandálnějších, než jsou „přirozené“ aférky mužů, a to, jak společnost a média bez skrupulí zostudily jednu ženu.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace