Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Matthew McConaughey míří k soudu


ikona
Spooner
A Time for Mercy,hboMatthew McConaughey
Herecká hvězda si zopakuje jednu ze svých prvních velkých rolí. 

Populární herec Matthew McConaughey si sice v posledních letech připsal pár komerčních failů a na snímky tipu Temná věž či Ticho před bouří by nejradši většina diváků zapomněla, pořád je to ale sympaťák s neskutečným talentem, jehož vidíme všude rádi. A minimálně Gentlemani potvrdili, že je pořád ve skvělé formě. Když se navíc před lety rozhodl zkusit štěstí v televizi, vznikla z toho jedna z nejlepších a nejzásadnějších věcí minulé dekády, boží Temný případ. A tak to v bedně zkusí znovu a opět na HBO. A tentokrát si navíc zopakuje jednu ze svých úspěšných rolí.

Zahraje si totiž v sequelu parádního soudního dramatu z devadesátek Čas zabíjet podle předlohy Johna Grishama, jež se mohlo pochlubit opravdu našlapaným obsazením. Zde ztvárnil špičkového právníka Jakea Brigance hájícího otce s tváří Samuela L. Jacksona, jenž zabil násilníky, kteří znásilnili jeho dceru. A právě do role právnického esa se vrátí v seriálové adaptaci dalšího Grishamova románu A Time for Mercy. Zde dostane na starost obhajobu 16letého kluka obviněného z vraždy tamního strážce zákona. Jenže hlavní hrdina postupem času přichází na to, že případ je daleko komplikovanější, než se na první pohled zdá. A jelikož žánrovek ze soudních síní pořád není úplně mnoho, mohli bychom snad zase dostat špičkovou podívanou. Jen si na ni ještě nějaký čas počkáme. Desetidílná minisérie totiž teprve hledá scenáristy a do obsazení režisérů mají na HBO taky asi ještě času dost. Pokud ovšem dostaneme aspoň tak poctivou žánrovku jako v případě předešlého Briganceova případu, máme se nač těšit.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace