Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hawkeye fasuje spin-off


ikona
Spooner
disney+echohawkeyejeremy rennermarvel
Kdo z natáčené sólovky komiksového lučištníka dostane vlastní seriál? 

Marvel a Disney+ už svou produkci komiksových seriálů rozjeli naplno a momentálně jich natáčí či mají v preprodukci tolik, že s jejich vyjmenováváním bychom tady byli dlouho. Jedním z projektů, jenž má k premiéře přeci jen blíže, je seriálový Hawkeye. Sólovka hrdiny s tváří Jeremyho Rennera podle všeho dorazí ke konci roku a Clint Barton zde nejspíš bude předávat pomyslnou pochodeň své žákyni Kate Bishop s tváří Hailee Steinfeld a kromě ní dorazí také Vera Farmiga či Florence Pugh aka Yelena Belova z Black Widow. I když se ještě natáčí a do výsledku nám ještě zbývá hodně času, u Marvelu jsou s projektem evidentně tolik spokojeni, že mu odklepli poněkud překvapivý spin-off.

Vlastního seriálu se totiž nedočká zmiňovaná Kate Bishop, ale méně známá hrdinka jménem Echo, jež se u neomylného lučištníka také objeví a zahraje si ji nepříliš známá (jakože tak neznámá, že na IMDb zatím nemá ani fotku) Alaqua Cox. Zvláštní schopností hluché hrdinky s indiánskými kořeny a s civilním jménem Maya Lopez je pak dokonalé kopírování pohybů či stylu boje jejího protivníka, což z ní dělá velmi mocného a nebezpečného bojovníka. V komiksech mimochodem, stejně jako Clint Barton v Avengers: Endgame, používala přezdívku Ronin. U seriálového Hawkeye se pak objeví také její otec s tváří Zahna McClarnona z Westworldu. Projekt pak dostávají na starost Emily Cohen a Etan Cohen, jenž má na scenáristickém kontě např. Muže v černém 3 nebo Tropickou bouři. Novinka je pak zatím v rané fázi a dost možná ji u Disneyho odklepnou až podle toho, jak si postava Echo povede po boku Hawkeye. Tak snad se u Marvelu se seriály pro evidentně už i méně známé charaktery v následujících letech nespálí.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace