Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Kdo si zahraje v prequelu Zaklínače?


ikona
Spooner
blood originsnetflixthe witcherzaklínač
Novinka ze světa fantasy megahitu obsadila jednu z hlavních rolí. 

Okolo Zaklínače bylo chvilku ticho, tento týden ovšem Netflix zase jednou zásobuje fanoušky novými informacemi. Jen pár dní poté, co byl ohlášen další přírůstek obsazení druhé série, přichází řada i na očekávaný prequel. Šestidílná minisérie The Witcher: Blood Origin se bude odehrávat 1200 let před Geraltovým příběhem a bude mimo jiné vyprávět o stvoření prvních zaklínačů a o událostech vedoucích k tzv. konjukci sfér, kdy se protnuly do té doby oddělené světy elfů, lidí a příšer. Showrunnerem seriálu je Declan de Barra, jenž pracoval nejen na Zaklínači, ale třeba také na upířině The Originals. Už nějakou dobu se ví, že jednu z hlavní rolích elfky a elitní válečnice si zahraje Jodie Turner-Smith z dramatu Queen & Slim či seriálů Poslední loď True Blood: Pravá krev. Už tento casting dával najevo, že zde asi tvůrci žádný hvězdný trumf o velikosti Henryho Cavilla nevytáhnou. A obsazení druhé ústřední postavy to jen potvrzuje.

Druhé hlavní role se totiž zhostí prakticky neznámý Laurence O'Fuarain, jenž má za sebou prakticky jen epizodní štěky ve Vikinzích a Hře o trůny. Takže i když se do drsného fantasy světa na první pohled hodí, před kamerami toho zatím moc nepředvedl. V Blood Origin si pak zahraje Fjalla, člena klanu válečníků, jehož úkolem je chránit krále. Jenže Fjallův život se po smrti milované osoby od základu změní a při cestě za vykoupením a krvavou pomstou se musí dát dohromady s nečekanými spojenci. No, zatím to podle obsazení a načrtnutí příběhu může dopadnout opravdu všelijak. U této minisérie ale asi do prvních ukázek o moc moudřejší nebudeme. Tak snad si to Netflix a Andrzej Sapkowski z pozice konzultanta správně pohlídají a nepůjde jen o zbytečného seriálového bratříčka.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace