Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Američtí bohové končí. Co bude dál?


ikona
Sam.Vimes
american godsameričtí bohovéian mcshaneneil gaimanricky whittlestarz
Kabelovka Starz zrušila Americké bohy, ale možná to ještě nebude úplný konec. 

Kabelovka Starz zrušila Americké bohy, čtvrtá řada už nebude. Produkční společnost Freemantle, která za seriálem stojí, ale ještě jedná o možnosti televizního filmu nebo krátké minisérie, aby mohli příběh dokončit. V tuto chvíli se dá jen těžko odhadovat, nakolik je to pravděpodobné. Propady ve sledovanosti totiž byly obrovské a už potvrzení třetí řady bylo malým zázrakem, na druhou stranu tlak fanoušků na dotažení knižní adaptace ke konci zřejmě bude také velký.

Seriál podle předlohy Neila Gaimana provázely problémy už od počátku, ještě ve fázi preprodukce si musel hledat novou domovskou stanici. Potom během třech sezón vystřídat tři týmy showrunnerů, zároveň seriál opustilo mnoho z jeho hereckých hvězd (Gillian Anderson, Kristin Chenoweth, Orlando Jones a další). Po kritické druhé řadě (Bryan Fuller tehdy odešel až během její preprodukce) se Bohové v nedávno ukončené třetí řadě (recenze bude brzy) do určité míry vrátili do správných kolejí, i když ani tady se jim nevyhnuly vnější problémy. Tentokrát v podobě skandálu Marilyna Mansona, který tady hrál vedlejší roli, jejíž rozsah se pak na poslední chvíli omezoval. Přes všechny ty potíže i nepřesvědčivou sledovanost ale tvůrci i tak vsadili na nejistotu a ani v třetí sérii nedošli na konec románu. Což nás všechny přivádí do nemilé situace, v níž jsme se teď ocitli...

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace