Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Thriller The Mosquito Coast


ikona
Spooner
applejustin therouxThe Mosquito Coast
Hvězda Pozůstalých se představuje v lákavé minisérii od tvůrce Luthera a režiséra Zrození planety opic. 

Fanoušky velebený seriál Pozůstalí je sice už nějaký ten pátek u konce, jeho příznivci ale od té doby bedlivě sledují kariéru hlavní tváře a pro mnohé i tahouna, Justina Therouxe. A ten si pro svůj další seriálový výlet vybral látku, která je pro něj opravdu osobní. Minisérie The Mosquito Coast totiž bude velmi volně vycházet z oceňované a populární knihy jeho strýce Paula Therouxe, která se dočkala své filmové adaptace už v 80. letech s Harrisonem Fordem v hlavní roli. 

Nová verze s ní však nebude mít evidentně na první pohled příliš společného, spíš by se mělo jednat o prequel v modernějším a více thrillerovém pojetí. Scénář má na starosti tvůrce britské kriminálky Luther, Neil Cross, a za kameru několika epizod se posadil režisér Zrození planety opic, Rupert Wyatt. A v plnohodnotném traileru to vypadá na svižný mix rodinného dramatu a thrilleru o jednom útěku před zákonem a pokud možno co nejvíc mimo civilizaci. Trefí se Theroux u fandů zase do černého?

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace