Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hugh Laurie natočí detektivku od Agathy Christie


ikona
Sam.Vimes
agatha christiehugh laurieproč nepožádali evansewhy didnt they ask evans
Doktor House napíše a natočí adaptaci jedné ze svých oblíbených knih. 

Všestranně talentovaný bývalý představitel doktora House, Hugh Laurie, připravuje adaptaci románu od Why Didn't They Ask Evans? (v češtině Proč nepožádali Evanse?) od Agathy Christie. V něm dvě hlavní postavy, Bobby Jones a lady Frances Derwent, najdou na golfovém hřišti umírajícího muže, jehož poslední slova představují podivný titulní výrok "Proč nepožádali Evanse?". Dvojice se rozhodne záhadě přijít na kloub na vlastní pěst.


Třídílnou minisérii natočí pro BBC produkční společnost Mammoth Screen, která stojí i za dalšími adaptacemi Agathy Christie, jako Až tam nezbyl žádný nebo Vraždy podle abecedy s Johnem Malkovichem. Hugh Laurie na základě románu, jež prý měl rád už od dětství, napíše scénáře a zrežíruje všechny tři epizody. Pravděpodobně se v nějaké větší či menší roli objeví i před kamerou, ale to ještě potvrzené není. Proč nepožádali Evanse? se už dočkalo jedné minisérie v roce 1980 a pak televizního filmu v roce 2011, kde se příběh přepracoval na případ slečny Marplové, jiné hrdinky z pera Agathy Christie. Nová verze by měla na obrazovky dorazit příští rok.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace