Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Hvězdy Hry o trůny a Koruny míří do Marvelu


ikona
Spooner
crowndisney+emilia clarkegame of throneshra o trůnykorunamarvelolivia colmansamuel l. jacksonsecret invasion
Seriál Nicka Furyho nabírá parádní obsazení. 

Abych pravdu řekl, ohlášení seriálové sólovky Nicka Furyho se Samuelem L. Jacksonem mě zprvu nechávalo spíše chladným a byly zde zkrátka jiné projekty od Marvelu Disney+, jež mě zajímaly více. Jenže s každou další zprávou se tento stav mění a aktuálně se novinka naplno přesunula do kolonky silné zvědavosti. Seriál Secret Invasion totiž bude vycházet ze známé komiksové předlohy, v níž se mimozemští Skrullové infiltrují do kůže superhrdinů i dalších osobností a plánují na Zemi invazi, a kromě Jacksona se vrátí také Ben Mendelsohn coby Skrull Talos. A nyní seriál vítá dva opravdu výrazné přírůstky, jež dělají z projektu možná i jednu z nejlépe obsazených seriálových marvelovek.

Okolo seriálu totiž krouží (a její podpis je údajně na spadnutí) hvězda Hry o trůny Emilia Clarke, jež si zahraje jednu z hlavních postav. Slavná seriálová hvězda se stále marně snaží dostat ze stínu své nejslavnější role Daenerys, sólovka Hana Sola ani předposlední Terminátor jí v tom ale příliš nepomohli. Nyní se ovšem nejspíš definitivně upisuje další velké značce, která by jí mohla po konci fantasy megahitu hodně pomoci. 

Druhou silnou posilou je pak hvězda výtečné Koruny a držitelka Oscara Olivia Colman, která se už za pár dnů dozví, zda k Favoritce přidá i druhého zlatého plešouna za snímek The Father. A to je snad po herecké stránce ještě zvučnější a silnější jméno, jelikož britská herečka si špatné projekty nevybírá a její tvář nabírá díky jejímu talentu na síle. Jak už je pak u Marvelu zvykem, jejich postavy jsou zatím drženy pod pokličkou. O hlavní zápornou roli ovšem jistě nepůjde, tu už má zamluvenou Kingsley Ben-Adir z One Night in Miami či Krále Artuše. Tento casting zkrátka začíná být čím dál lepší.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace