Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Novinky o seriálovém Johnu Wickovi


ikona
Sam.Vimes
john wickkeanu reevesthe continentalwinston
O čem bude seriál ze světa Johna Wicka a kdy se bude odehrávat? 

O připravovaném seriálu ze světa Johna Wicka víme už přes čtyři roky, projekt se ale hýbal dopředu tak pomalu, až bylo na místě ptát se, jestli už neskončil u ledu. Již dříve se vědělo, že se seriál nazvaný Continental bude točit okolo stejnojmenného hotelu pro zabijáky, kde platí přísně vymáhané příměří a kde se John nikdy neopomene zastavit. Nyní Kevin Beggs, jeden z kravaťáků studia Lionsgate zodpovědného za filmy s Johnem Wickem, prozradil v rozhovoru pár dalších podrobností.


Continental se skutečně bude točit kolem hotelu, ovšem nikoliv v současnosti, ale ve zločinem prolezlém New Yorku sedmdesátých let. Hlavní postavou bude mladý Winston, jehož starší verzi ve filmech hraje Ian McShane. V seriálu se dozvíme, jak si on a jeho lidé vybojovali místa ve vedení hotelu. Beggs také oznámil vcelku nečekaný formát seriálu, první řada totiž bude sestávat ze tří epizod o plnotučných 90 minutách. Keanu Reeves se na projektu podílí alespoň jako výkonný producent. Continental poběží na stanici Starz, datum premiéry zatím nemá. Čtvrtý John Wick by měl dorazit do kin v květnu 2022.

---

Vytáhni v hospodě: Sofiiny dva psy ve třetím filmu ve skutečnosti hrálo pět různých belgickýh ovčáků. Trénoval je Andrew Simpson, který cvičil i „zlovlky" ve Hře o trůny.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace