Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálový Green Lantern nabírá obsazení


ikona
Sam.Vimes
alan scottarrowversebree jartacomicsdcfinn wittrockgreen lanterngreg berlantiguy gardnerkomiksmark guggenheimseth grahame-smith
Kteří Lanterni se objeví v seriálu a kdo si je zahraje? 

Televizní seriály podle komiksů ze stáje od DC v posledních letech přišly o vlajkového Arrow a ke konci se pomalu blíží i Supergirl. Nahrazují je ale novinky a ač to se spin-offem Green Arrow and The Canaries nakonec nevyšlo, připravovaný Green Lantern vypadá nadějněji. Na seriálu pracují Greg Berlanti, Mark Guggenheim a Seth Grahame-Smith a měl by vyprávět o hned několika Lanternech v různých časových obdobích. Desetidílný seriál odvysílá HBO Max a zatím není jasné, jestli bude explicitně součástí Arrowverse.


V roce 1941 to bude Alan Scott, agenti FBI skrývající svou homosexualitu a zároveň první pozemský člen jednotek Green Lanternů. Další dějová linka se bude odehrávat v marketingově atraktivním roce 1984 a jejím hrdinou budou přehnaně patriotický macho Guy Gardner (který by ale údajně měl i tak být sympatický) a poloviční mimozemšťanka Bree Jarta. Právě Gardner už teď má i hereckého představitele, ztvární jej Finn Wittrock. Ten poslední roky hrál téměř výlučně v seriálech a minisériích Ryana Murphyho, kromě několik řad American Horror Story (za něž dostal dvě nominace na Emmy) se objevil i v American Crime Story: Versace a v Ratched, prequelu Přeletu nad kukaččím hnízdem. Kromě Scotta a Gardnera se v seriálu objeví i další Green Lanternové, zatím ale nepadlo jméno Hal Jordan, tedy nejslavnější Lantern a zároveň hrdina filmu, kde ho hrál Ryan Reynolds. Dá se předpokládat, že se mu tvůrci seriálu alespoň zpočátku záměrně vyhýbají a třeba na něj dojde později.

 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace