Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Trailer: Halston s Ewanem McGregorem


ikona
Spooner
ewan mcgregorhalstonnetflixryan murphytrailer
Herecký sympaťák a oceňovaný Ryan Murphy lákají na minisérii o módní legendě. 

Nebyl by to seriálový rok, ba ani půlrok, abychom se nedočkali alespoň jednoho projektu z pera renomovaného tvůrce Ryana Murphyho, otce seriálových hitů American Horror StoryRatchedové či American Crime Story. A v květnu tuhle kvótu splní jeho nová ambiciózní minisérie Halston pojednávající o vzestupu i pádu titulního legendárního návrháře. A jako vždy, i tentokrát Murphy ukecal do hlavní role solidní hvězdu. A tentokrát se mu povedl velký úlovek. Do role módního guru totiž nalákal Ewana McGregora, jemuž se po Fargu v seriálovém rybníčku evidentně zalíbilo a ještě před návratem do kůže Obi-Wana bude chtít zabojovat o nějakou tu prestižní sošku. 

A s Halstonem se mu to klidně může podařit, jelikož právě on táhne první trailer hezky vpřed. Upoutávka pak servíruje neselhávající tvůrčí řemeslo, hezký vizuál a hudební doping od Depeche Mode také dělá svoje. Jenže je to zároveň už klasicky netflixovsky přetažené a jedná se o typický několikrát viděný Murphyho styl, jenž už začíná být trochu okoukaný. Kvalitní minisérii si ovšem Netflix nejspíš i tak připíše.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace