Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Emily Blunt si zahraje ve westernu


ikona
krauset
emily bluntthe englishwestern
Co víme o chystaném revenge westernu?  

Emily Blunt, hvězda filmů Sicario, Na hraně zítřka či Tiché místo, si zahraje hlavní roli v chystaném šestidílném epickém westernu The English. Zhostí se postavy jménem Cornelia Locke, jež se v 90. letech 19. století vydá na americký Divoký západ, aby vykonala pomstu na muži, o němž si je jistá, že nese vinu na smrti jejího syna. Aby toho dosáhla, spojí se s bývalým zvědem kavalerie, jenže následně zjistí hroznou pravdu. 

 

Pro Emily Blunt se bude jednat o návrat do televize po více než 15 letech, tehdy se objevila v historickém dramatu Císař Augustus. Vedle ní si v seriálu zahrají Rafe Spall (The Big SHort), Tom Hughes (Victoria), Adam Brown (Hobit), Ciarán Hinds (Caesar v Římě a Mance ve Hře o trůny) a Toby Jones (Jeden musí z kola ven). Tvůrcem seriálu je Hugo Blick (Black Earth Rising, The Honourable Woman). Koprodukce se zhostí BBC s Amazonem (kombinace, která se osvědčila třeba u Fleabag).  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace