Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Arnold bude znovu špionem


ikona
Sam.Vimes
arnold schwarzeneggermonica barbaronetflixnick santora
Arnold Schwarzenegger si zahraje ve špionážním seriálu. 

Arnold Schwarzenegger se objeví ve své první velké seriálové roli v zatím nepojmenované špionážní sérii na Netflixu. Streamovací gigant rovnou objednal celou první řadu o osmi epizodách. Tvůrcem seriálu je Nick Santora, který produkoval například Prison Break, seriálového Uprchlíka (Fugitive) nebo nadcházejícího Reachera. Dvojici hlavních hrdinů budou tvořit otec a dcera, kteří se o sobě navzájem dozvědí, že oba už roky pracují jako agenti CIA a že celý jejich dosavadní vztah byl postaven na lži a vlastně se vůbec neznají. Následně jsou okolnostmi nuceni vyrazit do akce jako tým. Synopse výslovně slibuje odlehčenou dobrodružnou podívanou plnou akce a humoru.


Postavu otce pochopitelně ztvární bývalý Terminátor. Dceru si pak zahraje Monica Barbaro, převážně seriálová herečka, která se objeví i v novém Top Gunu. Premisa špionážní novinky nápadně připomíná Arnoldův film True Lies, jejichž televizní verze se skutečně chystá, nejedná se však o stejný projekt. V roce 2017 se seriál podle Pravdivých měl točit pro Fox, v roce 2019 pro Disney+. Aktuální se pilotní díl připravuje u CBS, která ale natáčení odsunula na pozdější část letošního roku. Jeho režie se ujme McG, který byl s projektem spojován už roky, a z produkční pozice bude dohlížet sám James Cameron, režisér původního filmu.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace