Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Netflix chystá novou Annu Kareninu


ikona
krauset
anna kanna kareninanetflixsvetlana chodcenkovovatolstoj
Jaké péče se od Netflixu dočká Tolstoj?  
Netflix oznámil přípravu svého prvního ruského původního dramatického seriálu s názvem Anna K. Nepůjde naštěstí o životopisný příběh české zpěvačky, nýbrž o moderní převyprávění slavného špalkovitého románu Lva Nikolajeviče Tolstého Anna Karenina. Anna Karenina je příběhem ženy, kterou milostná aféra společensky zruinuje a posléze dožene k sebevraždě. Modernizovaná verze se bude odehrávat v současném Rusku, kde se Anna, manželka nadcházejícího guvernéra Petrohradu, spustí s Vronským, dědicem hliníkového (jak sexy!) impéria. 

 
 
Hlavní roli ztvární ruská divadelní a filmová herečka Světlana Chodčenkovová, která se objevila mimo jiné ve špionážním filmu Jeden musí z kola ven (Tinker Tailor Soldier Spy) a ve Wolverinovi. Vedle Netflixu produkuje moskevská 1-2-3 Production. Scénáře se chopí Roman Kantor a Maria Mikulina. Anna Karenina se v minulosti pochopitelně dočkala řady adaptací, mimo jiné v roce 2012 v režii Joe Wrighta s Keirou Knightley v hlavní roli. 
 
 
 
Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace