Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Parťačka Black Panthera fasuje spin-off


ikona
Spooner
black pantherdisneymarvelmcuokoye
Jaká známá komiksová postava se dočká své sólovky? 

Black Panther je jednou z komiksových značek Marvelu, u níž vlastně moc nevíme, co čekat. Miliardový megahit se sice i přes tragickou smrt hlavního představitele Chadwicka Bosemana dočká druhého dílu, nikdo však příliš moc neví, co nás čeká a kdo se stane novým hlavním hrdinou této série. Kevin Feige a spol. ale hodlají značku ždímat, co to jde. Už nějakou dobu víme, že se na Disney+ chystá seriál o Wakandě a nyní se podle všeho na streamovací službě dočkáme dobrodružství jedné z nejznámějších postav Black Panthera.

Svůj seriálový origin totiž vyfasuje hrdinná bojovnice Okoye s tváří Danai Guriry z Živých mrtvých. A to je v podstatě zatím všechno, co se o dalším komiksovém projektu ví. Novinku si opět bere pod produkční křídla režisér Black Panthera Ryan Coogler a premiéra je nejspíš ještě hodně daleko. S postavou Okoye pak mají autoři samozřejmě velké plány, objeví se totiž jak ve dvojce Black Panthera, tak s velkou pravděpodobností i ve zmiňovaném seriálu z Wakandy. Jen aby to u Marvelu a Disneyho s tím ždímáním všelijakých postav a titulů nakonec už nepřehnali.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace