Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Sprostý méďa Ted se vrátí


ikona
Sam.Vimes
méďaseth mcfarlaneted
Sprostě mluvící medvídek Ted od tvůrce Griffnových dostane seriál. 

Seth MacFarlane, tvůrce Griffinových, si filmovou režii poprvé vyzkoušel až v roce 2012 u Médi (v originále Ted). A byla z toho rovnou nejvýdělečnější původní eRková komedie (původní ve smyslu, že nešlo o pokračování ani adaptaci). Film o tom, co se stane když si malý kluk přeje mluvícího medvídka a potom oba dospějí a zhrubnou, si vysloužil i filmové pokračování, které dorazilo o tři roky později. Stále s Markem Wahlbergem a pochopitelně i MacFarlanem, ovšem již bez Mily Kunis, kterou nahradila Amanda Seyfried. A nyní by se Tedovy příběhy měly rozrůst o seriál.

Objednal si jej Peacock, streamovací platforma pojmenovaná podle páva v logu mateřské stanice NBC. Seth MacFarlane má produkovat, jeho angažmá jako dabéra titulního medvěda je ovšem poněkud překvapivě ještě v jednání. Dá se ale předpokládat, že jde jen o dolaďování podrobností ve smlouvě, ve filmech totiž měl Ted jak MacFarlaneův hlas, tak i jeho mimiku snímanou technikou mo-cap, byla by tedy škoda jej v seriálu nahrazovat. Účast Marka Wahlberga ani Mily Kunis se prý neplánuje, o Amandě Seyfried (doslova) nemluvě. Seriál pravděpodobně bude prequelem prvního filmu. Teď následuje čistě moje spekulace, ale možná bychom mohli vidět mladší verzi Wahlbergovy postavy společně s méďou Tedem ještě na střední či vysoké škole.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace