Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálový Resident Evil nabírá obsazení


ikona
Spooner
netflixresident evil
Netflix chystá další adaptaci kultovní videohry. Kdo si v ní zahraje? 

Abych se přiznal, už začínám mít v těch adaptacích herního hitu Resident Evil malinko bordel. Zapomeňme teď na již uzavřenou filmovou sérii Paula W. S. Andersona, už brzy se totiž dočkáme dalších projektů na motivy slavné zombie značky. Za pár týdnů nám Netflix naservíruje animovaný seriál Resident Evil: Infinite Darkness, jenž bude navazovat na herní styl i atmosféru, a ještě letos bychom měli dostat i nový celovečerák s Kayou Scodelario v jedné z hlavních rolí. No, a do toho chystá již zmiňovaný streamovací gigant pro změnu hranou seriálovou adaptaci, která nebude mít s ani jedním ze zmiňovaných projektů nic společného. 

 

Seriálový Resident Evil dostal na starosti tvůrce Andrew Dabb, jenž je podepsaný pod Supernatural, a jeho náhled do známého světa zombíků se bude odehrávat ve dvou časových rovinách. V první z nich budeme sledovat příběh dospívajících sester Jade a Billie Weskerových, které se přestěhují do New Raccoon City. Brzy však zjistí, že jejich nový domov skrývá děsivá tajemství. Druhá linie se pak bude odehrávat o 10 let později, kdy svět ovládl T-Virus a hlavní hrdinka Jade se zde snaží přežít a zároveň se vyrovnává s nepěkným tajemstvím z minulosti. A nyní získala tato dlouho chystaná novinka své herecké tváře.

Nejvýraznější posilou je pak charismatický Lance Reddick z Johna Wicka a parádního Bosche, jenž ztvární slavného záporáka videoherní série Alberta Weskera. A jelikož ve zmiňovaném snímku si má tuto postavu zahrát Tom Hopper z Umbrella Academy, už všem musí být jasné, že zde tvůrci propojené univerzum asi opravdu netvoří. Reddick je nicméně vždy zárukou obřího charismatu a záporná role mu bude nejspíš skvěle padnout. Dále pak nový Resident Evil přivítá Ellu Balinskou z průserových Charlieho andílků, Adeline Rudolph od čarodějky Sabriny či úplně neznámé tváře jako Tamaru SmartSienu Agudong či Paolu Núñez z třetích Mizerů. Ne, tady se na známé obsazení evidentně sázet nebude. A já jen doufám, že aspoň některý z plánovaných Resident Evil projektů se povede a divákům z nich v hlavě nezůstane jen pořádný binec.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace