Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Richard Hammond bude opravovat auta


ikona
Sam.Vimes
autadiscoverygrand tourrichard hammondrichard hammonds workshoptop gear
Richard Hammond z Top Gearu bude rozjíždět vlastní servis. 

Na Discovery+ objednali pořad s Richardem Hammondem o opravování starých aut. Moderátor a publicista Hammond je známý především z Top Gearu a jeho duchovního pokračování The Grand Tour. Testováním a recenzováním aut se zabývá skoro celý život, ale v rámci zejména různých topgearových výzev s levnými auty také nejednou zvednul kapotu a přiložil ruku k dílu. Všechny tyto zkušenosti se mu budou hodit v show s pracovním názvem Richard Hammond’s Workshop.

Hammond tady rozjede malý servis poblíž svého domu v Hereforshire, pomůže mu s tím ještě dvojice otce a syna, Neil a Anthony Greenhouseovi. Budou se věnovat jak starým vozům, na něž se roky prášilo někde ve stodole, tak i ceněným veteránům a také autům a motorkám z Hammondovy vlastní sbírky. Zároveň se Hammond chce zabývat i historií značky Jensen Motors, k níž má osobní vztah, jelikož tam pracoval jeho dědeček.

---

Vytáhni v hospodě: Po děsivé autonehodě při natáčení druhé řady The Grand Tour dostal Hammond do levé nohy kovovou destičku a deset šroubů.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace