Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Červenec 2021


ikona
krauset
american horror storiesgossip girlmiracle workersPREMIERYted lassotransformersyellowstone
Jaké seriály si pro nás přichystal první měsíc prázdnin?  
Hned začátkem prázdnin se vyjeví pracovní morálka Příšerek s.r.o. v animáku Monsters at Work (2. července, Disney+). Všetečná drbna se vrací v nové verzi Gossip Girl (8. července, HBO Max). Chystá se animovaná verze populární videoherní a filmové série Resident Evil, Resident Evil: Infinite Darkness (8. července, Netflix). Premiéru bude mít pokračování podfukářského seriálu Leverage: Redemption (9. července, IMDb TV), a to na dosud opomíjené platformě IMDb TV. 

 
 
Minisérie The White Lotus (11. července, HBO) je zasazená do tropického resortu. Komedie Miracle Workers (13. července, TBS) o pracovnících boha snažících se předejít katastrofám s Danielem Radcliffem a Stevem Buscemim se zjeví třetí řadou. American Horror Stories (15. července, Hulu) je spin-offem American Horror Story, který napsal čím dál vytíženější Ryan Murphy. Ve dvou epizodách si zahraje i dcera Cindy Crawford, modelka Kaia Gerber. Fantasy The Outpost (15. července, CW) si odbude svou čtvrtou sérii. Muzikálová komedie Schmigadoon! (16. července, Apple TV+) je nový seriál na rozrůstající se platformě Apple.
 
 

Psí nadšenci se mohou těšit na Turner & Hooch (21. července Disney) podle stejnojmenného filmu s Tomem Hanksem, v němž pes pomáhá řešit detektivní případy. Druhou sezónu si na lavičce užije Jason Sudeikis v oceňovaném komediálním seriálu Ted Lasso (23. července, Apple TV+) o optimistickém fotbalovém trenérovi. Holky z červeného gauče (23. července, Netflix) budou pokračovat ve své mstě ve druhé řadě. Animák Chip 'N' Dale: Park Life (23. července, Disney+) odvypráví nové příhody slavné veverčí dvojice. Masters of the Universe: Revelation (23. července, Netflix) je nový fantasy animák režírovaný Kevinem Smithem. Sci-fi Roswell, New Mexico (26. července, CW) pokračuje třetí řadou podobně jako animák Transformers: War For Cybertron (29. července, Netflix).
 
A kvůli kterému ze seriálů nevstanete z gauče vy? 

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace