Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Seriálové premiéry: Srpen 2021


ikona
krauset
chapelwaitemodern lovenine perfect strangersPREMIERYReservation Dogswalking deadwhat if
Na jaké seriály se můžeme těšit v srpnu? 
Jako milovník Spider-Mana (moje pojednání o kultovním animáku si můžete přečíst zde) vítám, že se na nás v srpnu na své síti zhoupnou hned dvě verze seriálové tohoto pokousaného superhrdiny. Nejdříve na děti zaměřené Marvel‘s Spidey and His Amazing Friends (6. srpna, Disney Junior) a pak v marvelovské další snaze o vtloukání konceptu multiverza do hlav diváků v animované antologii What If…? (11. srpna, Disney+), kde se situace a události z MCU odehrávají jinak, než si pamatujeme z filmů. 

 
 
Nový seriál Mr. Corman (6. srpna, Apple TV+), v hlavních rolích s Joseph Gordon-Levitt a Juno Temple, je dramedy o učiteli, kterého opustila manželka. Na spojení narkotik a zombíků se můžete těšit v seriálu S.O.Z Soldiers or Zombies (6. srpna, Amazon Prime). Pokračování kultovního queer seriálu The L-Word s názvem The L-Word: Generation Q (8. srpna, Showtime) se vrátí druhou řadou. Taika Waititi, režisér Jojo Rabbit a Thor: Ragnarok, stojí za novou komedií Reservation Dogs (9. srpna, Hulu). Premiéru druhé řady bude mít i komiksovka od DC Stargirl (10. srpna, DC Universe). Potřetí si zabojují mladí superhrdinové v týmovce Titans (12. srpna, HBO Max). A komedie Brooklyn Nine-Nine (12. srpna, NBC) se vrací poosmé a naposled. 

Druhou sérii, v níž se objeví i Kit Harington, si vysloužila i rádoby hluboká antologie o lásce Modern Love (13. srpna, Amazon Prime), z čehož tedy nijak nadšený nejsem. Na Netflixu si odbude premiéru teenagerosvký horor o aspirující filmařce v devadesátkovém LA, Brand New Cherry Flavor (13. srpna, Netflix). Wrestlingové drama o dvou bratrech Heels (15. srpna, Starz) se objeví přesně v polovině měsíce. Nine Perfect Strangers (18. srpna, Hulu), castingová těžká váha s Nicole Kidman, Lukem Evansem, Bobbym Cannavalem, Michaelem Shannonem a Samarou Weaving, má být ambiciózní wellness thriller (no není to případné spojení?).


Novinka se Sandrou Oh z Killing Eve s názvem The Chair (20. srpna, Netflix) bude o první ženě, která se stane šéfkou katedry angličtiny na prestižní univerzitě. Horor Chapelwaite (22. srpna, EPIX) s Adrienem Brodym v hlavní roli adaptuje povídku Stephena Kinga. Stále nezdolně kráčí zombie seriál The Walking Dead (22. srpna, AMC). Třetí Série Britannia (24. srpna, Sky) vyprávějící o snaze Římanů potlačit Kelty se vrátí ke konci srpna. Animák Archer (25. srpna, FXX) vystřelí 12. sérii.
 
Po experimentu s American Horror Stories přichází řádná nová série American Horror Story (25. srpna, FX), bát se budeme už podesáté. Nepříliš dobře přijatá dystopie s Jasonem Momoou, See (27. srpna, Apple TV+), si nějak vysloužila druhou řadu. V novém seriálu Only Murders in the Building (31. srpna, Hulu) se najdou všichni milovníci true crime příběhů. Selena Gomez, Steve Martin a Martin Short jsou totiž tři cizinci se zájmem o zločiny, kteří se najednou uprostřed jednoho z nich octnou.  
 
A u kterého srpnového seriálu plánujete strávit tolik času, až z vás budou živí mrtví?  

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace