Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

South Park jen tak neskončí. Jeho tvůrci uzavřeli obří dohodu


ikona
Spooner
comedy centralmatt stonesouth parkTrey Parker
Cartman, Stan, Kyle a Kenny z obrazovek jen tak nezmizí. Naopak je možná uvidíme čím dál více. 

Když šlo na konci devadesátých let do kin Peklo na Zemi, někteří si trochu naivně mysleli, že se South Park nachází na svém komerčním i kvalitativním vrcholu. A nemohli být asi dále od pravdy. Už je to totiž téměř 25 let, co partička čtyř sprostých dětí poprvé vtrhla na obrazovky Comedy Central a dnes už kultovní seriál Treye Parkera a Matta Stonea je tu pořád s námi. V naprosté tvůrčí pohodě si odbývá svou 24. sérii a autorská dvojka umí být stále stejně sprostá, nekorektní a co se týče rýpání do všemožných kauz a společenských problémů, pořád neskutečně aktuální. Parkerovi se Stonem zkrátka pára ani nadále nedochází a evidentně jim asi jen tak nedojde.

Prověřené tvůrčí duo totiž uzavřelo se společností ViacomCBS Inc., domovem Comedy Central a streamovací platformy Paramount+, dohodu, která bere dech. South Park byl totiž nejen obnoven na neskutečných pět sérií dopředu, ale navíc bylo objednáno i 14 filmových spin-offů exkluzivně právě pro Paramount+. Dva z těchto filmů bychom pak měli dostat ještě letos. Parker se Stonem navíc rozhodně nepřijdou zkrátka, díky nové dohodě si totiž vydělají přes 900 milionů dolarů! A to už je opravdu hodně nečekaná pálka, která by se mnohým mohla zdát i značně přestřelená.

Jenže nesmíme zapomenout, že South Park si po 24 sezónách drží vysoké kvality a ještě vyšší popularitu. Loňský pandemický speciál totiž patřil mezi nejsledovanější epizody na amerických kabelovkách a letošní očkovací zářez si nevedl o moc hůře. Je tedy vidět, že diváci na tuto značku pořád sakra slyší. Paramount+ navíc podobně úspěšnou franšízu potřebuje jako sůl a dává tak smysl, že si ji chtějí i na streamu pojistit na několik dalších let. Samotný seriál se tak vyškrábe k minimálně 30 sériím a filmů si v následujících letech evidentně užijeme také víc než dost. Teď jen musíme doufat, že nezačne převládat kvantita nad kvalitou.

Komentáře

  • Do této diskuze ještě nikdo nepřispěl, buďte první.
VSTOUPIT
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace